Kernramp!

Heb je vragen over SimCity? Hier kun je alles kwijt, ook technische vragen. Ben je een echte kenner? Help hier andere leden met hun vragen.
Gebruikersavatar
Simcity41
Berichten: 480
Lid geworden op: do 28 mar 2013, 11:19
Locatie: Grootebroek

Kernramp!

Berichtdoor Simcity41 » za 30 mar 2013, 17:29

:shock: Er is een kernramp bij mijn stad gebeurd weet iemand hoe ik dat kan oplossen?
Heb zo rond de 150 sterfgevallen per dag

Ik heb echt hulp nodig
Origin id = Redeta1

[i]Systeem:
Processor: Amd FX 8320 3,50 GHZ
Videokaart: AMD Radeon R9 280x 3gb
Geheugen: 1TB
SSD: Crucial mx100 256gb
Werkgeheugen: 8GB DDR3
Moederbord: Msi-970A-G46

Gebruikersavatar
Lucky13
Berichten: 192
Lid geworden op: wo 06 mar 2013, 19:42
Locatie: Limburg

Re: Kernramp!

Berichtdoor Lucky13 » zo 31 mar 2013, 19:00

Ik denk het beste je belasting tot max verhogen. Als bijna iedereen weg is de stad slopen en dan bomen planten.


Daarna laat je de pc met je stad een nacht draaien op full speed en dan zal straling en vervuiling stuk minder zijn en begin je weer opnieuw.
Dit kan misschien wel langer duren maar laat spel maar draaien.
Zorg wel dat je geen schuld hebt en zon 50.000 zeker over houd dan heb je het zelfde als in het begin.

Succes.
Laatst gewijzigd door Lucky13 op zo 31 mar 2013, 19:40, 1 keer totaal gewijzigd.
If you want to make God laugh, tell him about your plans

Gebruikersavatar
Lucky13
Berichten: 192
Lid geworden op: wo 06 mar 2013, 19:42
Locatie: Limburg

Re: Kernramp!

Berichtdoor Lucky13 » zo 31 mar 2013, 19:39

Oh ja en de beste tip is bouw er geen.

Als je hem bouwt niet langs de vuilnis belt omdat hier godzilla altijd heen loopt en bouw hem ergens in een hoek als er een ramp komt dat hij misschien niet geraakt wordt anders heb je nog een ramp.
If you want to make God laugh, tell him about your plans

JustNathanBE
Berichten: 13
Lid geworden op: za 30 mar 2013, 17:08

Re: Kernramp!

Berichtdoor JustNathanBE » zo 31 mar 2013, 19:47

Ik zorg niet voor kernenergie, ik gebruik alleen groene stroom of koop kolen.

Gebruikersavatar
CJJackR
Berichten: 1313
Lid geworden op: do 07 mar 2013, 01:05
Locatie: Assen

Re: Kernramp!

Berichtdoor CJJackR » ma 01 apr 2013, 00:29

Off topic, als reactie op Lucky13 en Just NathanBE:
Kernenergie kan heel veilig, schoon en goedkoop zijn, maar je moet er altijd voor zorgen dat je voldoende opgeleide Sims hebt, dat je centrale nooit overbelast raakt en voldoende water hebt.

On topic:
Wat Lucky13 zegt, niets aan toe te voegen.
Laatst gewijzigd door CJJackR op di 02 apr 2013, 16:00, 1 keer totaal gewijzigd.
Origin: CJJackR1990
----------
'Out of all the jobs I've had, being mayor's the first.'

Gebruikersavatar
Simcity41
Berichten: 480
Lid geworden op: do 28 mar 2013, 11:19
Locatie: Grootebroek

Re: Kernramp!

Berichtdoor Simcity41 » ma 01 apr 2013, 09:32

Ik heb er niet meer heel veel last van omdat ie aan de rand stond en er wel gebouwen zijn verlaten maar heb ik opgelost met handeldespots (weet hoe je het typ)
Maar ik heb kern energie genomen omdat ik geen plaats had meer voor zonne- en windenergie.
En mijn kerncentrale staat aan de rand vlakbij de snelweg (lekker handig had geen plek meer)
Waardoor er ongeveer 50 gebouwen verlaten zijn
MAar heb er nu veel minder last van zet er wel een processorfabriek neer en is zo opgelost

Ja ik heb problemen met opgeleide sims omdat ik alle soorten scholen heb inclusief universiteit maar niet elke sim gaat naar school :x
Dus dan heb ik ook niet goedopgeleide sims (er staan wel overal busstations voor scholen)
Bij de kerncentrale staat opgeleide sims op gemiddeld is dat eigenlijk ook gevaarlijk?
Origin id = Redeta1

[i]Systeem:
Processor: Amd FX 8320 3,50 GHZ
Videokaart: AMD Radeon R9 280x 3gb
Geheugen: 1TB
SSD: Crucial mx100 256gb
Werkgeheugen: 8GB DDR3
Moederbord: Msi-970A-G46

Gebruikersavatar
CJJackR
Berichten: 1313
Lid geworden op: do 07 mar 2013, 01:05
Locatie: Assen

Re: Kernramp!

Berichtdoor CJJackR » ma 01 apr 2013, 21:25

Kan gevaarlijk zijn, zodra het niveau onder 'veilig' komt neemt het risico op een kernramp toe. Áls je een kerncentrale bouwt is het ten zeerste aan te raden om het opleidingsniveau van je Sims altijd op veilig te houden.
Laatst gewijzigd door CJJackR op di 02 apr 2013, 16:00, 1 keer totaal gewijzigd.
Origin: CJJackR1990
----------
'Out of all the jobs I've had, being mayor's the first.'

Gebruikersavatar
Simcity41
Berichten: 480
Lid geworden op: do 28 mar 2013, 11:19
Locatie: Grootebroek

Re: Kernramp!

Berichtdoor Simcity41 » di 02 apr 2013, 09:34

Nu zijn de sims wel goed opgeleid bij de kerncentrale alleen alles wordt zo langzaam opgeruimd :evil:
Dat is juist nou nog het vervelendste.
En ik heb zojuist staat er dat het veilig is maar de straling staat nog op extreem
Origin id = Redeta1

[i]Systeem:
Processor: Amd FX 8320 3,50 GHZ
Videokaart: AMD Radeon R9 280x 3gb
Geheugen: 1TB
SSD: Crucial mx100 256gb
Werkgeheugen: 8GB DDR3
Moederbord: Msi-970A-G46

Gebruikersavatar
CJJackR
Berichten: 1313
Lid geworden op: do 07 mar 2013, 01:05
Locatie: Assen

Re: Kernramp!

Berichtdoor CJJackR » di 02 apr 2013, 16:02

Tja, in de echte wereld is straling van een kernramp ook niet zomaar verdwenen, dus het is wel zo realistisch op deze manier. Er zit echt niets anders op dan wachten...
En ik denk dat de stralingsindicator niet kijkt naar hoeveel straling de reactor uitzendt maar naar de totale straling op de kaart. Dat hadden ze eigenlijk anders moeten programmeren vind ik...
Origin: CJJackR1990
----------
'Out of all the jobs I've had, being mayor's the first.'

Gebruikersavatar
Lucky13
Berichten: 192
Lid geworden op: wo 06 mar 2013, 19:42
Locatie: Limburg

Re: Kernramp!

Berichtdoor Lucky13 » wo 03 apr 2013, 23:43

Ben benieuwd hoelang het zou duren voordat de straling in het spel weg is.
If you want to make God laugh, tell him about your plans

Gebruikersavatar
Simcity41
Berichten: 480
Lid geworden op: do 28 mar 2013, 11:19
Locatie: Grootebroek

Re: Kernramp!

Berichtdoor Simcity41 » do 04 apr 2013, 16:10

Lucky13 schreef:Ben benieuwd hoelang het zou duren voordat de straling in het spel weg is.


Ik geef je een tip ik denk dat je minstens met die 10 uur (echte tijd)
Moet spelen voordat het weg is
Origin id = Redeta1

[i]Systeem:
Processor: Amd FX 8320 3,50 GHZ
Videokaart: AMD Radeon R9 280x 3gb
Geheugen: 1TB
SSD: Crucial mx100 256gb
Werkgeheugen: 8GB DDR3
Moederbord: Msi-970A-G46


Terug naar “SimCity vragen en support”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Bing [Bot] en 4 gasten