Toon onbeantwoorde berichten | Toon actieve onderwerpen Het is nu do 30 okt 2014, 19:27



Antwoord op onderwerp  [ 11 berichten ] 
 Kernramp! 
Auteur Bericht
Avatar gebruiker

Geregistreerd: do 28 maart 2013, 11:19
Berichten: 438
Woonplaats: Grootebroek
:shock: Er is een kernramp bij mijn stad gebeurd weet iemand hoe ik dat kan oplossen?
Heb zo rond de 150 sterfgevallen per dag

Ik heb echt hulp nodig

_________________
Origin id = twanboukens
Je kan me niet toevoegen vanwege 16 jaar en ouder regel!

[i]Systeem: Something
Processor: Amd FX 8320 3,50 GHZ
Videokaart: AMD Radeon R9 280x 3gb
Geheugen: 1TB
SSD: 60gb
Werkgeheugen: 8GB DDR3
Moederbord: Msi-970A-G46


za 30 maart 2013, 17:29
Profiel
Avatar gebruiker

Geregistreerd: wo 06 maart 2013, 19:42
Berichten: 191
Woonplaats: Limburg
Ik denk het beste je belasting tot max verhogen. Als bijna iedereen weg is de stad slopen en dan bomen planten.


Daarna laat je de pc met je stad een nacht draaien op full speed en dan zal straling en vervuiling stuk minder zijn en begin je weer opnieuw.
Dit kan misschien wel langer duren maar laat spel maar draaien.
Zorg wel dat je geen schuld hebt en zon 50.000 zeker over houd dan heb je het zelfde als in het begin.

Succes.

_________________
If you want to make God laugh, tell him about your plans


Laatst bijgewerkt door Lucky13 op zo 31 maart 2013, 19:40, in totaal 1 keer bewerkt.



zo 31 maart 2013, 19:00
Profiel
Avatar gebruiker

Geregistreerd: wo 06 maart 2013, 19:42
Berichten: 191
Woonplaats: Limburg
Oh ja en de beste tip is bouw er geen.

Als je hem bouwt niet langs de vuilnis belt omdat hier godzilla altijd heen loopt en bouw hem ergens in een hoek als er een ramp komt dat hij misschien niet geraakt wordt anders heb je nog een ramp.

_________________
If you want to make God laugh, tell him about your plans


zo 31 maart 2013, 19:39
Profiel

Geregistreerd: za 30 maart 2013, 17:08
Berichten: 13
Ik zorg niet voor kernenergie, ik gebruik alleen groene stroom of koop kolen.


zo 31 maart 2013, 19:47
Profiel
Avatar gebruiker

Geregistreerd: do 07 maart 2013, 01:05
Berichten: 1196
Woonplaats: Assen
Off topic, als reactie op Lucky13 en Just NathanBE:
Kernenergie kan heel veilig, schoon en goedkoop zijn, maar je moet er altijd voor zorgen dat je voldoende opgeleide Sims hebt, dat je centrale nooit overbelast raakt en voldoende water hebt.

On topic:
Wat Lucky13 zegt, niets aan toe te voegen.

_________________
Origin: CJJackR1990
----------
Afbeelding


Laatst bijgewerkt door CJJackR op di 02 apr 2013, 16:00, in totaal 1 keer bewerkt.



ma 01 apr 2013, 00:29
Profiel
Avatar gebruiker

Geregistreerd: do 28 maart 2013, 11:19
Berichten: 438
Woonplaats: Grootebroek
Ik heb er niet meer heel veel last van omdat ie aan de rand stond en er wel gebouwen zijn verlaten maar heb ik opgelost met handeldespots (weet hoe je het typ)
Maar ik heb kern energie genomen omdat ik geen plaats had meer voor zonne- en windenergie.
En mijn kerncentrale staat aan de rand vlakbij de snelweg (lekker handig had geen plek meer)
Waardoor er ongeveer 50 gebouwen verlaten zijn
MAar heb er nu veel minder last van zet er wel een processorfabriek neer en is zo opgelost

Ja ik heb problemen met opgeleide sims omdat ik alle soorten scholen heb inclusief universiteit maar niet elke sim gaat naar school :x
Dus dan heb ik ook niet goedopgeleide sims (er staan wel overal busstations voor scholen)
Bij de kerncentrale staat opgeleide sims op gemiddeld is dat eigenlijk ook gevaarlijk?

_________________
Origin id = twanboukens
Je kan me niet toevoegen vanwege 16 jaar en ouder regel!

[i]Systeem: Something
Processor: Amd FX 8320 3,50 GHZ
Videokaart: AMD Radeon R9 280x 3gb
Geheugen: 1TB
SSD: 60gb
Werkgeheugen: 8GB DDR3
Moederbord: Msi-970A-G46


ma 01 apr 2013, 09:32
Profiel
Avatar gebruiker

Geregistreerd: do 07 maart 2013, 01:05
Berichten: 1196
Woonplaats: Assen
Kan gevaarlijk zijn, zodra het niveau onder 'veilig' komt neemt het risico op een kernramp toe. Áls je een kerncentrale bouwt is het ten zeerste aan te raden om het opleidingsniveau van je Sims altijd op veilig te houden.

_________________
Origin: CJJackR1990
----------
Afbeelding


Laatst bijgewerkt door CJJackR op di 02 apr 2013, 16:00, in totaal 1 keer bewerkt.



ma 01 apr 2013, 21:25
Profiel
Avatar gebruiker

Geregistreerd: do 28 maart 2013, 11:19
Berichten: 438
Woonplaats: Grootebroek
Nu zijn de sims wel goed opgeleid bij de kerncentrale alleen alles wordt zo langzaam opgeruimd :evil:
Dat is juist nou nog het vervelendste.
En ik heb zojuist staat er dat het veilig is maar de straling staat nog op extreem

_________________
Origin id = twanboukens
Je kan me niet toevoegen vanwege 16 jaar en ouder regel!

[i]Systeem: Something
Processor: Amd FX 8320 3,50 GHZ
Videokaart: AMD Radeon R9 280x 3gb
Geheugen: 1TB
SSD: 60gb
Werkgeheugen: 8GB DDR3
Moederbord: Msi-970A-G46


di 02 apr 2013, 09:34
Profiel
Avatar gebruiker

Geregistreerd: do 07 maart 2013, 01:05
Berichten: 1196
Woonplaats: Assen
Tja, in de echte wereld is straling van een kernramp ook niet zomaar verdwenen, dus het is wel zo realistisch op deze manier. Er zit echt niets anders op dan wachten...
En ik denk dat de stralingsindicator niet kijkt naar hoeveel straling de reactor uitzendt maar naar de totale straling op de kaart. Dat hadden ze eigenlijk anders moeten programmeren vind ik...

_________________
Origin: CJJackR1990
----------
Afbeelding


di 02 apr 2013, 16:02
Profiel
Avatar gebruiker

Geregistreerd: wo 06 maart 2013, 19:42
Berichten: 191
Woonplaats: Limburg
Ben benieuwd hoelang het zou duren voordat de straling in het spel weg is.

_________________
If you want to make God laugh, tell him about your plans


wo 03 apr 2013, 23:43
Profiel
Avatar gebruiker

Geregistreerd: do 28 maart 2013, 11:19
Berichten: 438
Woonplaats: Grootebroek
Lucky13 schreef:
Ben benieuwd hoelang het zou duren voordat de straling in het spel weg is.


Ik geef je een tip ik denk dat je minstens met die 10 uur (echte tijd)
Moet spelen voordat het weg is

_________________
Origin id = twanboukens
Je kan me niet toevoegen vanwege 16 jaar en ouder regel!

[i]Systeem: Something
Processor: Amd FX 8320 3,50 GHZ
Videokaart: AMD Radeon R9 280x 3gb
Geheugen: 1TB
SSD: 60gb
Werkgeheugen: 8GB DDR3
Moederbord: Msi-970A-G46


do 04 apr 2013, 16:10
Profiel
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Antwoord op onderwerp   [ 11 berichten ] 

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen

Zoek naar:
Ga naar: